Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: nog 2 nieuwe kroketten voor de collectie, in Maastricht. Je bent pas echt een junkie als je bij wijze van voorbereiding van een bezoek aan een andere stad op zoek gaat naar de kroket-mogelijkheden aldaar.

Horen: vanochtend werd ik in het hotel gewekt door een aan alle vooroordelen beantwoordend Amerikaans wijf dat naar haar man stond te schreeuwen in het trappenhuis. Want stel je voor, dat je een gesprek moet voeren met iemand die in dezelfde kamer is als jij. Dat zou toch veel te sociaal zijn?

Ruiken: nu ik zoveel plezier aan Coco Noir van Chanel (en eerder nummer 5 al) beleef, heb ik nog wat andere geurtjes van het huis getest: nummer 19 en nummer 19 poudre, waarbij ik een voorkeur heb voor de eerste. Nog niets gekocht, maar wie weet. Eerst nog wat meer opties testen. Of een van de 25 andere parfums die ik in huis heb opmaken.

Zien: ik heb vandaag, in Maastricht en in Leiden, 6, ja, inderdaad, 6, zegge: ZES, mannen met zalmoranje lamswollen v-halstruien zien lopen. En dat is een trend waar ik niet op zat te wachten, kan ik nu op basis van deze exposure aan het fenomeen zeggen. Wat een lelijkheid.

Voelen: ik heb het KOUD. Gisteren ben ik in bad gegaan om op te warmen, en ik heb het dekbed in de overtrek gedaan omdat ik niet kon slapen van de kou. Het zou toch zomer moeten zijn? Kan iemand dit voor mij remediëren?

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.