Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb deze week twee keer een DoorMeal gegeten, die ik allebei erg lekker vond, al vond ik de kip giros van maandag lekkerder dan de zalm van woensdag. Vrijdag lunchte ik met mijn moeder bij Flo in Maastricht: ik had een heel mooie steak tartare. Oh, en ik heb een nieuwe guilty pleasure: lattes met magere melk en suikervrije hazelnootsiroop bij Starbucks. Perfect voor dit weer.

Horen: ik was vrijdag in Maastricht voor de begrafenis van meneer Peters. Het voordeel van een begrafenis van iemand die in het onderwijs zat, is dat veel sprekers ook uit het onderwijs komen, en in elk geval weten hoe ze moeten spreken voor een zaal. Maar de dochter sprak het mooist.

Ruiken: ik heb een nieuwe douchegel, ter gelegenheid van Halloween (tenslotte eigenlijk alleen maar een winkelgelegenheid in Nederland, want we vieren het niet): Lord of Misrule van Lush. Ruikt heerlijk, maar ik word er knalgroen van. Apart.

Zien: het is weer filmfestival in Leiden, en ik heb al 4 films gezien. Vrijdag Steve Jobs (ik vond hem wel goed, maar M vond hem een ‘melodramatische draak’ – misschien ben ik daar wel vatbaar voor) en vandaag Suffragette (mooi dramatisch), Son of Saul (de meest deprimerende film die ik ooit heb gezien) en The Lobster (raaaaaaaaar). En vanavond ga ik nog naar The Gift. Wat een mooie zondag!

Voelen: ik ben best ontspannen. Komt doordat ik vannacht zo lekker heb geslagen en doordat ik bijna door al het nakijkwerk van de toetsweek heen ben. Want het was al met al een behoorlijk drukke week, dus dat ik ontspannen ben is eigenlijk best bijzonder.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.