Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb deze week maar liefst 2 keer brocamole gemaakt – dat is guacamole maar dan met broccoli in plaats van avocado. En ja, dat is lekker, en ja, dat is natuurlijk minder lekker dan the real thing, maar dat geldt voor bijna alles, want avocado is gewoon heel erg lekker. Maar dit is prima te doen en ik mag het bijna onbeperkt eten, en dat geldt dan weer niet voor avocado.

Horen: gisteren en vandaag was er allerlei live muziek te horen in Leiden, waarover morgen meer; op de koptelefoon heb ik tijdens het hardlopen tegenwoordig Justin Timberlake. Ik moet constateren dat mijn hardloopmuzieksmaak niets te maken heeft met mijn normale muzieksmaak.

Ruiken: diezelfde brocamole. Want het mag dan heel lekker zijn, maar het stinkt als de hel. Als je het eet, maar later ook, want, hoewel dit niet echt ladylike is qua mededeling, je gaat er echt verschrikkelijk goor van gassen. Maar het is het waard. Althans, voor mij – ik vermoed dat mijn directe leefomgeving daar anders over denkt.

Zien: afhankelijk van mijn stemming (die wisselt van moment tot moment deze dagen) kijk ik op Netflix New Girl of House of Cards, zodat die verhaallijnen in mijn hoofd nogal door elkaar lopen. Kan eigenlijk ook niet echt goed zijn voor je stemming, bedenk ik nu.

Voelen: ik heb mijn deel van het eerste deel van het nakijkwerk achter de rug, maar daar was woensdag een forse eindsprint voor nodig. Nu wacht ik het deel van mijn tweede corrector af. En dan heb ik ook nog mijn deel van het tweede deel van het nakijkwerk (de tweede correctie van het werk van een collega) voor de boeg, en daarna, maar dat is pas over een paar weken, het derde en het vierde deel. Kort samengevat: FML.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.