Lijstjes

De 10 van woensdag

Het einde van het jaar nadert met rasse schreden, maar voordat ik achterover kan leunen moet er nog ontzettend veel gebeuren. Desondanks zit ik nu al anderhalf uur op mijn krent, in plaats van in actie te komen en aan de slag te gaan. Daarom nu dit lijstje: 10 dingen die ik beter zou kunnen doen dan een beetje random om me heen internetten.

  1. De papiertroep die naast me op de grond ligt oprapen en naar de oudpapierbak slepen in plaats van er elke keer overheen stappen als ik wat wil drinken.
  2. Mijn was van het wasrek halen en in de kast leggen zodat M ook een keer een was kan draaien.
  3. Een lijstje van 10 tips voor een staycation opstellen, op verzoek van N, die dit jaar niet op vakantie gaat. Maar ja, ik ga wel, dus ik moet daar even over nadenken.
  4. Naar de gym gaan. Sinds ik uit Kreta terug ben, ben ik nog niet geweest en de drempel wordt steeds groter, merk ik.
  5. Mijn evaluatie van de Rome-reis schriftelijk afhandelen omdat ik morgen niet bij de live-evaluatie kan zijn.
  6. In mijn agenda deze week plannen. Het is al woensdag, als het nog veel erger wordt is de week al voorbijgegaan met ‘maar wat doen’ voordat ik erachter kom wat ik allemaal had kunnen of moeten doen.
  7. De ouders van M mailen om een afspraak te maken om mijn verjaardag te vieren. Ik kan maar geen datum verzinnen, maar met een beetje moeite zou het toch mogelijk moeten zijn. En het levert me een leuk etentje op ook, dus ik zou gewoon ter zake moeten komen.
  8. Mijn moeder bellen. Want het is mijn moeder en ik heb haar al een tijdje niet gesproken. Misschien straks, op de terugweg van de gym. Multitasken, altijd goed.
  9. Naar de schuur lopen en kijken of het pak melk waarvan ik voor 99% zeker weet dat ik het voor Kreta niet heb weggegooid inderdaad nog steeds in de koelkast staat. En het dan alsnog weggooien natuurlijk.
  10. De laatste 10 minuten van het meest recente seizoen van House of Cards kijken. Om de een of andere reden komt het er maar niet van. En dat is niet omdat het niet spannend is ofzo, ik ben gewoon ranzig.

 

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.