Lijstjes,  Voornemens

De 10 van woensdag

Het is de laatste woensdag van het jaar, dus dat betekent de afronding van de goede voornemens van 2016. Volgens mij was het wel een goed jaar – eens even kijken of ik ook heb gedaan wat ik had willen doen.

  1. Blijven sporten en op mijn voeding letten. Gelukt, misschien zelfs wel iets te goed – overtraindheid was nooit het doel. Maar ik heb wel een goed sportjaar gehad, mijn streefgewicht bereikt en een halve marathon gelopen.
  2. Voor mijn lichaam zorgen. Gelukt, al is slaapgebrek nog steeds een issue. Ik haal keurig mijn makeup van mijn hoofd, ben naar de pedicure gegaan (2x zelfs), en ik heb hier en daar een massage weten te scoren.
  3. 52 boeken lezen. Gelukt. Op de valreep.
  4. De woonkamer pimpen. Helemaal niets aan gedaan. Behalve opruimen. 2017 dan maar.
  5. De spooons-app afmaken. Gelukt. Inmiddels is hij ook uit de app store, maar hij was af. En daar gaat het maar even om.
  6. Geen make-up, zeep, haarspul, nagellak, doucheschuim, of parfum kopen tenzij het op is. Niet gelukt. Het parfum van de week-project heeft een hele tijd gelopen, maar ik heb wel dingen gekocht.
  7. Regelmatig met mijn museumjaarkaart en mijn Cineville-pas wapperen. En naar het theater, en naar cabaret. Gelukt.
  8. Mijn kleren opruimen en alles wat te groot is voor me of versleten of ondraagbaar weg doen. En de ‘Te lui voor Marktplaats’-spullen die ik al aan mensen heb toegezegd daadwerkelijk bij de mensen krijgen. Gelukt. Maar ik zou nog wel meer weg kunnen doen. Dat ga ik nog doen.
  9. Mijn lessen beter voorbereiden. Gedaan, maar het kan nog beter.
  10. Leuke dingen doen met M en met vrienden. Gelukt. En hiermee ga ik door.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.