Uw personal chef

personalchef

Personal chef

Als personal chef bied ik u de mogelijkheid uw gasten in uw eigen huis te ontvangen en hun een maaltijd op het niveau van een restaurant voor te zetten – het beste van beide werelden, en het diner is dan ook nog volledig op uw wensen afgestemd en vriendelijk geprijsd. Zo kunt u, zonder dat u werk aan de voorbereidingen heeft of op de avond zelf meer tijd in de keuken doorbrengt dan met uw gasten, toch een voortreffelijk diner serveren dat zowel qua samenstelling als qua ambiance echt van u is.

Het kennismakingsgesprek is een belangrijk onderdeel van de procedure. Ik kom bij u langs, bekijk de mogelijkheden van uw huis en keuken, en we hebben een uitgebreid gesprek over uw verwachtingen en behoeftes ten aanzien van het diner en de avond. Op basis van het kennismakingsgesprek stel ik een menu op, voor u op maat samengesteld en natuurlijk volledig conform uw wensen. In principe is alles mogelijk, van een informeel buffet tot een chique diner met zo veel gangen als u wilt.

Vergaderarrangementen

Soms is het prettig om een vergadering te combineren met een maaltijd. U kunt dan kiezen voor een vergaderarrangement: ik bereid een hoofdgerecht voor uw gezelschap en serveer het op een in de agenda vastgesteld moment. Het dessert zet ik voor u klaar, zodat u het kunt eten wanneer het u schikt.

Lunches

Ik bied verschillende mogelijkheden voor een volledig verzorgde lunch, van luxe broodjes, eventueel aangevuld met soep en/of gebak, tot een uitgebreid menu. Ook hier geldt: in overleg is zo goed als alles mogelijk.

Workshops en cursussen

Ik ben van huis uit docent, een beroep dat ik met overtuiging uitoefen en ik geef dan ook graag workshops (voor groepen van 6 tot 12 personen) en cursussen (voor maximaal 4 personen). Het onderwerp van de workshops en cursussen wordt in overleg vastgesteld, maar u kunt denken aan een workshop ‘aziatische hapjes’ of ‘antipasti maken’ of aan een cursus ‘koken voor studenten’ of ‘Thais koken’.

tarieven