Wie?

Ik ben Susannah. Ooit las ik een boek dat bestond uit autobiografieën in 6 woorden (‘Not quite what I was expecting‘, gouden titel, prachtig boek) en ik bedacht toen dat de mijne zou zijn: taught, learned, read, wrote, cooked, ate. En daar blijf ik bij. Ik ben docent, politica, schrijver, coach, personal chef en ik ben gesjeesd als Iyengar-yogadocent – maar ik doe wel nog aan yoga. Gelukkig heb ik me erbij neergelegd dat je niet maar een ding hoeft te worden als je later groot bent, dat zou ik echt een kaalslag vinden en ik zou ook niet kunnen kiezen.

Op het moment schrijf ik een boek. Het heet ‘Zijn er nog vragen?’ en ik behandel daarin een aantal belangrijke vragen die ik regelmatig aan mezelf stel, die regelmatig aan mij gesteld worden of die ik mensen regelmatig hoor stellen. Dat zijn vragen aIs ‘Is dit de droom?’, ‘Wanneer komen de kinderen?’ en ‘Mag ik dat zeggen?’. Ik verwacht de eerste versie van het boek rond de zomer van 2021 af te hebben en ben op zoek naar iemand die het wil uitgeven, dus als je iemand kent of bent die er zin in heeft om het mogelijk maken dat ik de rest van de wereld vertel wat mijn mening over van alles is, neem dan vooral contact met me op.

Ik lees als een dolle (nou ok, als een dolle nerd), ik hou van theater en cabaret, ik bezoek dolgraag de bioscoop (reguliere films, freaky kijkhuisfilms, documentaires) en wapper als het even kan met mijn museumjaarkaart. Ik lust ook heel graag een drankje (ik spaar gin en champagne, ja echt, het is een collectie inmiddels) en ik sport soms veel en soms niet. En ik kan ontzettend goed winkelen.

Ik woon in Leiden, met Michel (fijne man) en Lou (een dikke zwarte kat die mij veel geluk brengt). Wie nog verder dan hier met mij in contact zou willen treden kan me vinden op InstagramFacebook of Twitter (al ben ik weinig op Twitter). Als je wilt weten wat ik lees, kijk dan op Goodreads. En ik ben ook regelmatig in de kroeg, de bios of de boekhandel. Voeg me toe, spreek me aan, stuur me een berichtje of een tip. Contact is fijn!

s-19

Deze foto is gemaakt door Hans van Egdom. Sommige andere foto’s op deze site ook. De foto op mijn startpagina is gemaakt door Mariët Mons, en ook dat geldt voor sommige andere foto’s op deze site. De meeste andere foto’s maak ik zelf.