Wie?

Ik ben Susannah. Ooit las ik een boek dat bestond uit autobiografieën in 6 woorden (‘Not quite what I was expecting‘, gouden titel, prachtig boek) en ik bedacht toen dat de mijne zou zijn: taught, learned, read, wrote, cooked, ate. En daar blijf ik bij. Ik ben docent, politica, personal chef en ik ben gesjeesd als Iyengar-yogadocent – maar ik doe wel nog aan yoga. Gelukkig heb ik me erbij neergelegd dat je niet maar een ding hoeft te worden als je later groot bent, dat zou ik echt een kaalslag vinden en ik zou ook niet kunnen kiezen.

Ik lees als een dolle (nou ok, als een dolle nerd), ik hou van theater en cabaret, ik bezoek dolgraag de bioscoop (reguliere films, freaky kijkhuisfilms, documentaires) en wapper als het even kan met mijn museumjaarkaart. Ik lust ook heel graag een drankje (ik spaar gin, ja echt, het is een collectie inmiddels) en ik sport soms veel en soms niet. En ik kan ontzettend goed winkelen.

Ik woon in Leiden, met M (fijne man) en Lou en Maus (twee zwarte katten die mij veel geluk brengen). Wie nog verder dan hier met mij in contact zou willen treden kan me vinden op Facebook, Twitter, Instagram en Pinterest. Als je wilt weten wat ik lees, kijk dan op Goodreads. En ik ben ook regelmatig in de kroeg, de bios of de boekhandel. Voeg me toe, spreek me aan, stuur me een berichtje of een tip. Contact is fijn!

s-19

Deze foto is gemaakt door Hans van Egdom. Sommige andere foto’s op deze site ook. De foto op mijn startpagina is gemaakt door Mariët Mons, en ook dat geldt voor sommige andere foto’s op deze site. De meeste andere foto’s maak ik zelf.