Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb alweer bij 2 van de 6 nieuwe restaurants die ik voor mijn 39-dingenlijstje wil bezoeken gegeten: Het Crabbetje op mijn verjaardag (kreeft, en als voorgerecht onder andere een heilbotkroket), en Faassen (steak tartaar en tournedos Rossini) omdat de zon scheen. En op zaterdag heb ik een herhalingsbezoek gebracht aan Little V, waar ik met 10 vrienden Vietnamees heb gegeten. Genoeg te proeven dus!

Horen: vanmiddag ben ik naar Werfpop geweest, waarover morgen meer. Verder heb ik heel veel nieuwsberichten gehoord, en twee podcasts van Echt Gebeurd – van de Pim over wie ik donderdag schreef. Vooral zijn eerste (aflevering 22) is zeer de moeite waard.

Ruiken: ik heb nieuwe luchtjes gekocht, een proefsetje met 4 flesjes van 10 ml van Uèr Mì. Lekker, sommige ruiken een beetje naar mannenluchtjes, maar daar ben ik op zich helemaal niet vies van.

Zien: ik zag als onderdeel van mijn verjaardag The fault in our stars, met B. Ik moest 4 keer huilen. Ik geloof ook dat er mensen zijn die de halve film de kraan open hebben gehad, dus eigenlijk vind ik mezelf een echte bikkel.

Voelen: het is eindelijk vakantie, dus ik kan nu stoppen met zeuren over vermoeidheid. Vooralsnog ga ik even zeuren over dat ik het zo warm heb, want dat heb ik. Maar ik heb een ontzettend leuke verjaardagsweek gehad, en dat is dan wel weer iets om heel blij mee te zijn!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.