Lijstjes

De 10 van woensdag

Sinds ik deze blog heb, en dat is al een tijdje, deel ik zo goed als alles met iedereen. En dat deed ik daarvoor al op Facebook en Twitter, en door middel van mijn grote smoel. Maar toch zijn er dingen die weinig mensen van me weten – niet allemaal even spectaculair, maar ik heb er 10 op een rijtje gezet.

  1. Ik heb een bruisbal van Lush genaamd – het was een limited edition, maar ik ben er best trots op. Silent Letter heette hij.
  2. Als ik een knuffel in een winkel langer dan 10 seconden heb vastgehouden moet ik hem kopen – ik probeer daarom het vasthouden van knuffels tot een minimum te beperken.
  3. Ik gebruik gemiddeld 3 wattenstaafjes per dag – ik vind in mijn oor poeren een enorm lekker gevoel geven.
  4. Soms weet ik ineens niet meer hoe ik eruit zie – dan moet ik snel even in een spiegel kijken en dan gaat het wel weer, maar het is wel raar.
  5. Ik was vroeger bang voor tikkende elektriciteitskasten – ik dacht dat daar atoombommen in zaten. Want bommen tikken.
  6. Ik vind mijn voornaam helemaal niet bij mij passen – tuttig. Niks aan te doen.
  7. Ik lees nooit de opiniepagina in de krant – ik vorm liever mijn eigen mening. Als iemand die ik ken een stuk heeft geschreven lees ik het wel, maar ik heb een voorkeur voor het kale nieuws. En ja, ik weet dat het kale nieuws op zich nergens te krijgen is.
  8. Toen ik 15 was wilde ik patholoog-anatoom worden, maar ik had geen zin om geneeskunde te studeren om het te bereiken – zo lui ben ik. Ik wilde helemaal niet dat hele omgaan met patiënten leren, want ik wilde toch alleen maar met doden werken. Het heeft me wel een eindexamen Natuurkunde en Wiskunde B opgeleverd, dus volledig verloren ambitie was het niet.
  9. Ik ben extreem bang voor maden – ik moet bijna huilen als ik aan ze denk. Ik was laatst bij Albert Heijn en daar bleken ze in bakjes te koop te zijn. Om te eten. Nee, dank u zeer.
  10. Ik vind Buffy The Vampier Slayer nog steeds de beste serie ooit – geen toelichting nodig. Het is gewoon een feit.