Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: deze week heb ik weer veel buiten de deur gegeten (ja, ik heb gewoon een heel zwaar leven), maar M heeft ook een paar keer voor me gekookt, en dat was erg lekker. En prettig: gewoon goed gegrilde kalkoen en broccoli thuis op de bank bij de televisie als je de hele dag weg bent geweest en nog een avond voor de boeg hebt is misschien wel een van de fijnere maaltijden.

Horen: donderdag was ik weer in de Changing Life Hub, waar de boze muziek keihard stond en de ‘bitches’ me om de oren vlogen. Ter compensatie draaide ik vrijdag in de gym  allerlei powerchicks. ‘Survivor’ van Destiny’s Child heb ik ongeveer 36 uur als oorwurm in mijn hoofd gehad. Kan erger. Veel erger.

Ruiken: het parfum van de week is Shalimar van Guerlain. Ik vond dat vroeger altijd een heerlijke geur, lekker zwaar en een beetje poederig, maar nu doet hij me niet zoveel. En anderen ook niet, want ik heb er welgeteld 0 reacties op gekregen. Bovendien denk ik dat ik er een beetje allergisch voor ben, want ik heb ineens zo’n gruwelijk droge huid op mijn gezicht dat ik een crisis-crème heb moeten kopen bij Lush, en dat is ook nogal een intense geur-ervaring.

Zien: ik ben maandag naar The Big Short geweest, en dat vond ik best een goeie film, zeker in het licht van het feit dat ik, om het vriendelijk te zeggen, weinig interesse heb in economische zaken (die interesseren me namelijk geen reet). Dus dat ik 130 minuten film over de crisis heb gekeken zonder me te vervelen zegt veel over de kwaliteit van de film.

Voelen: het is vakantie. En die heb ik hard nodig, want waar ik me al weken superfit voel, voel ik me sinds donderdag als het konijntje zonder de Duracell-batterijen. Maar goed, ik heb ook weinig plannen voor de komende week, behalve het eeuwige project klerenkast afronden.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.