Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb net rogvleugel gegeten, heerlijk bereid door M. Ik vind dat dus erg lekker, maar ik ben er een beetje allergisch voor, zodat ik nu ongelooflijke jeuk aan mijn smoel heb. Jammer is dat, want anders zou ik dat vaker eten.

Horen: maandag heb ik het huis opgeruimd. Ik dacht dat ik er een uur voor nodig zou hebben, maar dat viel tegen: 4 uur later kon ik eindelijk naar de gym. Voordeel was wel dat ik weer eens cd’s heb gedraaid, zodat ik nu de nieuwe Neil Young heb geluisterd, en een paar oude Elvis Costello’s. Helemaal niet erg.

Ruiken: ik ben vanavond in bad gegaan, nadat ik was gaan hardlopen. Dan is het extra lekker, maar de bruisbal was een beetje niksig. Eigen schuld, want het was een behoorlijk dure paasbruisbal in de vorm van een enorm ei dat ik 6 jaar geleden heb gekocht. Dan verdwijnt de geur. Parfum van de week was (untitled) van Martin Margiela. Eigenlijk ook een beetje niksig.

Zien: het is gelukt om Star Wars te zien, en ik vond het fantastisch. Lekker veel 3D, lekker veel effects, en een goed verhaal. En een boel girl power, en dat is altijd goed. Ik heb vrijdagavond 3 afleveringen van House of Cards achter elkaar door gekeken. En volgende week wil ik naar een niet science fiction-film. Moet lukken.

Voelen: ik heb geloof ik als enige persoon die Personal Body Plan doet geen idiote dingen gedaan in het kader van Pasen, en daar ben ik best een beetje trots op. Ik weet dit al bijna 11 maanden te doen, en ik heb mezelf vandaag getrakteerd op een FitBit. Daar ga ik volgens mij veel plezier van hebben.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.