Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: deze week eigenlijk niks bijzonders. Dinsdag hadden we personeelsdag, in Den Bosch, en toen heb ik geen Bossche Bol gegeten. Een soort negatief proeven dus, want al mijn collega’s aten er wel een. Ik was best trots op mezelf, dat ik die slagroomunit aan me voorbij heb laten gaan. En onder de indruk van de collega die gewoon 2 van die dingen wist weg te werken.

Horen: om de een of andere reden ben ik deze week fan van boybands. Ik heb een playlist met allerlei helden uit de jaren ’90 en ’00, en die draai ik doorlopend. Ik kan wel doen alsof ik supersophisticated ben qua smaak, maar dat valt dus eigenlijk vies tegen.

Ruiken: ik heb een heel lekkere douchegel gekregen van Etos, die naar mandarijn en tiaré bloem zou moeten ruiken. Ik heb geen idee hoe die bloem ruikt, dus ik kan niet zeggen of het klopt, maar in elk geval vond ik het net prettig douchen. Wellicht ook omdat ik hard had getraind en echt stonk als een beer. Parfum van de week was Dries van Noten voor Frédéric Malle, lekker, maar hij zal me niet bijblijven als een belangrijke geur.

Zien: ik heb vrijdag van Lianne een stoomcursus Snapchat gehad, en sindsdien is dat mijn nieuwe speeltje (mocht je me willen toevoegen: @susannaahhh). Leuk, weer eens een nieuwe social media obsessie.

Voelen: dit is week 4 van mijn trainingsschema, wat betekent dat ik nog een week mag ‘deloaden’ (halve sets), en dan krijg ik een nieuw schema. Komt goed uit, want ik vond het deze keer erg zwaar. Vandaag ging echt voor geen meter. Dus nu even een weekje afbouwen, en dan de laatste drie weken van deze periode een schema dat ik zal proberen vol te houden in Rome. Maar dat is dan, nu voel ik me vooral onfit.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.