Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: M en ik zijn deze week maar liefst 2 keer uit eten geweest: donderdag spontaan bij Lot en de Walvis (de zon scheen, het leven was mooi, we hadden allebei een beetje vakantie en ze hadden een tafeltje) en vrijdag een langverwacht diner bij Kaagman en Kortekaas om te vieren dat we 17 en een half jaar bij elkaar zijn. Twee prachtige avonden, waarbij het vrijdag wel wat culinairder was dan donderdag, maar ik heb van beide echt genoten.

Horen: tijdens het hardlopen had ik een playlist met allerlei popchicks. Taylor Swift en dat soort dames – daar kan je prima op rennen. Jammer dat je ze vervolgens niet uit je hoofd krijgt, maar dat heb ik er op zich wel voor over als ik een PR kan lopen.

Ruiken: het parfum van deze week heet Don’t Get Me Wrong Baby, I Don’t Swallow. Een parfum van Etat Libre d’Orange, dat ik ooit in Parijs gekocht heb. Het ruikt als een vrolijke bloemengeur, maar dan met een beetje een dubieuze ondertoon. Maar de naam is sowieso het beste van het hele luchtje.

Zien: tijdens de fietstocht die ik vrijdag met M gemaakt heb, heb ik heel erg veel polder gezien. M, de schat, doet erg zijn best om een afwisselende fietstocht voor me te organiseren, maar ik ben gewoon een bot klerewijf dat het ervaart als 1 lang polderpad. Maar dat ligt aan mij.

Voelen: met de effectiviteit is het deze week niet helemaal goedgekomen, maar ik heb wel een heerlijke week gehad. En daar is het ook vakantie voor, toch?

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.