Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: de Blood & Sand-cocktail die ik zaterdag gedronken heb. Als ik ooit een serieuze alcoholiste word die de hele dag in een zijden peignoir op een sofa ligt te zuipen, drink ik dit. En havermout met fruit – ik ben aan het voedselzandloperen, dat gaat prima, maar mijn darmen waren al een tijdje niet meer gewend aan zoveel vezels.

Horen: de playlist ‘Your favorite coffeehouse’ op Spotify, het nieuwe liedje van Elbow (‘New York Morning’) dat ik al een week op repeat heb. Ik hoop dat die cd een beetje opschiet.

Ruiken: het laatste restje van de Rituals-scrub die ik van de KerstM heb gekregen, Chanel #5.

Zien: het uitzicht over Rotterdam vanuit de lounge op de 7de verdieping van de Rotterdam, La Grande Bellezza in de bioscoop, seizoen 6 van The Big Bang Theory (12 afleveringen in 2 dagen), de Merenwijk (canvassen met D66).

Voelen: zin in de vakantie. Ik ga veel doen. Voor mezelf.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.