Film,  Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: de Susannah 2 van Chocstar (pure chocola met frambozen, peper, goji bessen en cacao nibs). Heel goed te doen. Vrijdag at ik met B côte de boeuf bij Las Palmas, als je toch even uit de voedselzandloper valt moet je dat ook goed doen, vind ik. Zaterdag aten M en ik bij nog 2 M’s, en die hadden zalm gevuld met een soort pesto, en dat vond ik heel erg lekker.

Horen: ik ben van alles aan het luisteren in een poging tot een soundtrack voor de lente te komen. Voor Stromae ben ik niet hip genoeg, Jacqueline Govaert doet mij weinig, The War On Drugs klinkt mij teveel als Dire Straits. Dus ik val toch steeds terug op Elbow. Suggesties zijn derhalve nog steeds welkom.

Ruiken: mijn neus zit verstopt. Het kan zijn dat ik de Hongaarse griep die de 2 M’s op hun vakantie hebben opgedaan heb overgenomen, maar misschien is het gewoon doodordinaire hooikoorts. En het goede nieuws van hooikoorts is dat het betekent dat het echt lente aan het worden is, dus laten we daar maar op hopen.

Zien: de installatie van de nieuwe gemeenteraad vanaf een bankje in de prachtige raadzaal. Ik heb ook The Grand Budapest Hotel gezien. Mooie plaatjes, maar ik moet bekennen dat ik in slaap ben gevallen.

Voelen: ik mis Sofie. En van de weeromstuit ook Hamish. Het huis is leeg als ik thuis kom, en elke keer als ik de slaapkamer inloop kijk ik of Sofie op bed ligt. Niet dus.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.