Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: maandag had ik de ideale mango in mijn havermout. Met frambozen en blauwe bessen. Zalig. Weer veel etentjes deze week: donderdag bij Rhodos met het Rome-team, vrijdag bij Het Pakhuis met B en een android-appbouwer, zaterdag met M, B en N sushi bij de Arena en vanavond bij Bennie’s met het D66-campagneteam. We hebben het weer zwaar.

Horen: ik ben nog steeds op jacht naar de lente-soundtrack. Deze week heb ik geauditeerd: Inge van Calkar (best leuk voor een keertje, maar ik ga het niet volhouden om die cd twee weken lang op repeat te hebben), Lousie Korthals (twee keer achter elkaar afgespeeld en toen was het genoeg) en de nieuwe van Johnny Cash (mij te country & western). Als het op dit tempo doorgaat, heb ik de lente-soundtrack halverwege de zomervakantie in beeld. En ik ben naar De Dijk geweest, maar daarover later meer.

Ruiken: de spullen van Rituals waar ik over schreef, en van Molton Brown de iets minder ambitieus genaamde Japanese Orange douchegel. Ik ben ook inmiddels van mijn zware winterluchtjes langzaamaan aan het overstappen op de toch relatief zware lenteparfums (want zo ben ik, mijn parfums ruiken altijd een beetje viezig, met minstens wierook of patchouli erin), dus ik ruik zelf ook anders.

Zien: donderdag heb ik de hele dag zitten kijken naar een ontdooiende diepvries. Na jarenlange vreedzame coëxistentie heb ik het samenlevingsverband met het Verschrikkelijke IJsmonster eenzijdig opgezegd. Iets zegt me dat hij nog wel een broertje of zusje voor me in de aanslag heeft, maar wie dan leeft, die er dan meermalen de volledige inhoud van de Quooker overheen gooit.

Voelen: ik heb eindelijk een pedicure gehad! Mijn voeten zijn nog steeds lelijk, maar wel een stuk zachter. En ik een stuk ontspannener – probeer maar eens als een bezetene dingen te regelen als je 75 minuten met je voeten in een bak water zit. Gedwongen pas op de plaats dus.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.