Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb de megacolafles opgegeten. Die heb ik een tijdje geleden verworven toen ik met B naar de bios ging, en ik vond hem zo mooi dat ik hem een tijdje heb bewaard. Maar woensdag was het moment daar. Hij smaakte overigens naar reguliere colafles. Fantastisch dus.

Horen: ik heb de zoektocht naar de lentesoundtrack gestaakt en luister nu gewoon naar de muziek op mijn telefoon. Ook heel mooi. Verder heb ik genoten van de droge opmerkingen van de burgemeester tijdens de raadsvergadering die ik bijwoonde (‘U zult vanavond een aantal mensen horen spreken. Voor sommigen van hen is dat hun maiden speech. Dat betekent dat u na afloop moet klappen, hoe beroerd u het ook gevonden heeft.’)

Ruiken: ‘Dames en heren, namens de NS wil ik mijn excuses aanbieden voor het feit dat u in de geur van laten we zeggen kots hebt moeten zitten. Het kan pas in Rotterdam schoongemaakt worden.’

Zien: vrijdag ben ik naar Boijmans geweest, naar de tentoonstelling ‘Framing Sculpture: Brancusi, Rosso en Man Ray’, en zaterdag maar ‘Danton’s Dood’. Over beide later waarschijnlijk meer.

Voelen: spierpijn. Ik draag tegenwoordig twee strakke banden om mijn heupen tijdens de yoga (we noemen het ‘de rollade’), omdat mijn bekken aan de zwakke kant is, en sinds ik dat doe doen mijn benen enorm pijn na een yogales, laat staan na 2 hele dagen lerarenopleiding.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.