Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: de côte de boeuf van C.E.O. Baas van het vlees. Indrukwekkend. Donderdag proefde ik voor het eerst Chartreuse. Vrijdag at ik asperges uit Zeeland en kibbeling bij de visafslag Stellendam. Vanavond eet ik weer asperges. En als ik dit allemaal overzie, begrijp ik ineens waarom ik deze vakantie 2 kilo ben aangekomen.

Horen: Tijdens de roadtrip naar Ouddorp stond er non-stop SkyRadio op, daar heb ik een zwak voor in de auto. Ik las een enthousiaste recensie van de nieuwe CD van Damon Albarn, maar mijn paling ging er niet van roken.

Ruiken: ik ben overgegaan op een wat frisser luchtje, omdat het lente zou moeten zijn, dus nu ruik ik naar Martin Margiela. Althans, naar zijn parfum.

Zien: ter gelegenheid van de verjaardag van B zag ik Captain America – The Winter Soldier. Ik heb een enorm zwak voor dit soort films, en ik vond ook deze weer prachtig. En omdat het vakantie was, ben ik nog een keer extra naar de film gegaan, naar Divergent. Viel een beetje tegen, maar daar ga ik nog uitgebreid over schrijven.

Voelen: ik heb deze week vakantie gehad, en ik ben er zomaar in geslaagd daadwerkelijk uit te slapen en een beetje te ontspannen. Dus ik voel me prima!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.