Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: een veel te dure en ook nog kapotgemarineerde zwaardvis-steak van Schmidt Zeevis. Typisch geval van ‘If it ain’t broke, don’t fix it’. Rocky road van Valente in Rotterdam, ik weet dat het eigenlijk vies is, maar ik vind het zo lekker. En dinsdag even snel bij Toko Eddo in Voorburg gegeten, een onverwacht genoegen.

Horen: tijdens het nakijken allerlei muziek waarvan ik hoop dat hij me oppept. Lukt vooralsnog voor geen meter – ik denk dat het tijd wordt voor de jaren ’80 playlist.

Ruiken: afgelopen zaterdag kocht ik 3 nieuwe bruisballen bij Lush in Amsterdam, en die liggen nu op tafel omdat ik te belazerd ben om 6 meter naar de badkamer te lopen om ze op te ruimen. Individueel ruiken ze heerlijk, maar alle 3 bij elkaar is het effect een beetje overdreven. Misschien zo toch maar even orde op zaken op de werktafel regelen.

Zien: ik ben nog steeds ‘Orange is the new black’ aan het kijken, afgewisseld met ‘Orange is the new orange’ (het Nederlands elftal dus) en allerlei andere voetbalwedstrijden. Inmiddels vind ik het voetbal een beetje boring worden, dus gelukkig is de Tour ook begonnen.

Voelen: ik ben nog steeds heel moe, en ik heb nu ook spierpijn vanwege een woeste yoga-workshop in Amsterdam. Maar slapen helpt tegen het eerste, en tijd tegen het tweede. Dus dat komt vanzelf goed. Met de hernia gaat het al iets beter, ik ben van 3 diclofenac naar 2 gegaan, en wie weet kan ik binnenkort naar 1 zo’n unit per dag.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.