Lijstjes,  Praatjes

De 10 van woensdag

Voordat flauwekulletjes live ging, maakte ik natuurlijk al lijstjes. En een van die lijstjes was het lijstje van mijn goede voornemens van 2014, en omdat we nu ruim over de helft van het jaar zijn, wordt het tijd om ze even te evalueren. Meestal maak ik op 1 augustus ook goede voornemens, maar ik heb ook al de verjaardagslijst, dus ik ga eerst eens even de huidige lijstjes afwerken.

  1. 9 kilo afvallen – stand per vandaag is -2,5 kilo. Het kan dus nog, maar dan moet ik wel een lintworm krijgen die zelf ook een lintworm heeft. Of heel intensief gaan hardlopen. Liever een lintworm.
  2. 52 boeken lezen – stand per vandaag is 33. Volgens Goodreads lig ik 3 boeken voor op schema, dus dat gaat goed.
  3. Minder rotzooi maken – dat neem ik me elke week wel een keer voor, maar omdat ik de afgelopen week heel druk ben met opruimen vind ik dat ik mag zeggen dat het best goed gaat. En dan kijk ik voor het gemak even over de enorme zooi op mijn werktafel heen.
  4. Meer interessante gin drinken – dit is zeker gelukt. Op het moment heb ik 21 (of 26, afhankelijk van hoe je telt) gins in huis, en die drink ik allemaal. Niet op het moment natuurlijk.
  5. 2 keer per week thuis yoga doen – hahahahaha, nee, niet gebeurd. Ik heb vorige week 2 keer thuis yoga gedaan, maar dat was voor het eerst dit jaar. Ik zou het voor de opleiding echt moeten doen, maar ik voel me gewoon een beetje belachelijk als ik  bezig ben. Slaat nergens op, is wel zo.
  6. Zonder hulp in een handstand leren komen – is dit kalenderjaar hoegenaamd 1 keer gelukt, dus daar heb ik nog een lange weg te gaan.
  7. Mijn bril dragen als ik lesgeef – niet gelukt, althans niet tussen januari en juli. Misschien dat het in het nieuwe schooljaar gaat lukken, maar ik heb er een hard hoofd in. Ik overweeg lenzen.
  8. Naar 10 musea – moet lukken, ik lig aardig op schema.
  9. Elke dag iets weggooien of weggeven – niet gelukt, gaat ook niet lukken, al gooi ik op het moment ontzettend veel weg. Dus misschien haal ik de 365 items wel, maar daar gaat het niet om.
  10. Weer gaan bloggen – als een BAAS mag ik wel zeggen.

20140109-223249.jpg