Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: los van de kaas- en garnalenkroketjes en de culinaire explosie bij The Jane in Antwerpen, heb ik gisteren voor het eerst in lange tijd weer eens borrelnootjes gegeten, en dan natuurlijk gelijk poesta, want dat is lekker retro. En daarom proef ik vandaag fruit, want ik voelde me toch al spekkig, en borrelnootjes schijnen niet te helpen.

Horen: bij de cocktailbar waar ik met M was, draaiden ze Ella Fitzgerald die de Cole Porter Songbook zong. Die paste daar bijzonder goed, en sindsdien luister ik haar voor de napret op Spotify. Heerlijk.

Ruiken: de Molton Brown douchegel van de maand is Coco & Sandalwood, maar ruikt gelukkig veel meer naar sandelhout dan naar kokos. Best goed te doen. In het hotel in Antwerpen was er shampoo, crèmespoeling, douchegel en bodylotion van This Works – die vond ik echt fantastisch. Als ik ooit door mijn enorme stash heen ben, mag ik daar meer van kopen, vind ik.

Zien: ik ben weer vol in Game of Thrones gedoken, omdat ik eigenlijk Mad Men wil kijken, maar ik mag van mezelf niet meerdere series tegelijk volgen. Dat is hypocriet, want ik heb sowieso ook Orange Is The New Black in de actieve watchlist, maar die boeit me eigenlijk niet voldoende om als daadwerkelijk volgen te tellen.

Voelen: ik begin een beetje te herstellen van het drukke jaar – dit blijkt vooral uit het feit dat ik eindelijk weer een beetje kan uitslapen. Dus ik ben ook een stuk uitgeruster, en dat levert dan weer energie op om allerlei dingen te doen. Opruimen in de klerenkast en de schuur, en dat was hard nodig.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.