Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: met N at ik het ontbijtje bij Eetwinkel Nico, op de Morsstraat in Leiden, was heerlijk: een etagère gevuld met croissants, roerei, hartig beleg, jam, zalm en yoghurt met vers fruit. En koffie. En verse jus. Het was niet goedkoop (€15 per persoon), maar zeer de moeite waard. Ik ben op zoek naar een excuus om nog een keer te gaan.

Horen: vandaag was zo’n mellow zondag dat ik vond dat ik daar het best zoveel mogelijk Chet Baker bij kon luisteren. Naar aanleiding van het bezoek aan Guardians Of The Galaxy luister ik op Spotify de ‘Awesome mix 1’, en daar word ik best vrolijk van.

Ruiken: parfumerie Mooi op het station gaat dicht, en ik kocht op de valreep met veel korting een flesje Coco Noir van Chanel. Wat een ontzettend mooie loodzware geur is dat, zeg. Precies de goede balans tussen bloemen en vies; niet echt een zomergeurtje, maar goed, het is niet eeuwig zomer.

Zien: donderdag ben ik met B 2 keer naar de bioscoop geweest, eerst naar eerdergenoemd Guardians Of The Galaxy en daarna naar Lucy. Weinig overeenkomsten (met uitzondering van de beelden van de ruimte), allebei zeer de moeite waard.

Voelen: dit was een uiterst relaxede week. Tenminste, als ik de totale meltdown van de blog even buiten beschouwing laat, maar daar ben ik inmiddels wel overheen. Verder heb ik vooral veel gezelligheid met M en vrienden gehad, en dat was geloof ik waar vakanties voor bedoeld zijn!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.