Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: donderdag at ik met M bij Victor Russo’s Osteria, en die had vooraf een heel prachtige ham, die ik me nog lang zal heugen. De proeverette van pecorino, die ik als hoofdgerecht had geselecteerd, was ook erg lekker: drie soorten, van mild tot extreem, met truffel en honing.

Horen: sinds het optreden van Spinvis dat ik vorige week hoorde op Noorderliefde, heb ik de cd ‘Tot ziens, Justine Keller’ op repeat op Spotify. Vooral de eerste 2 nummers, Oostende en Kom terug, vind ik prachtig.

Ruiken: weer niks bijzonders, vrees ik. Of misschien het bos in Nunspeet waar het D66-bestuurdersweekend was, want dat rook eigenlijk wel heel mooi. Naar een bos in de vroege herfst, en dat was het ook.

Zien: M en ik hebben donderdag ons weekend gevierd, door de middag vrij te nemen en de Larry Clark-tentoonstelling in FOAM bezocht. Daarna zijn we door de stad gaan wandelen op zoek naar een mooi terras, dus hebben we een goed stuk Amsterdam in de zon gezien. En dat is helemaal geen straf.

Voelen: ik heb weken opgezien tegen deze week: het was superdruk, want alles begon. School, politiek, de yogaopleiding. Dus nu ben ik moe, en ik heb spierpijn aan mijn kont. Maar het was wel een hele leuke week!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.