Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren had ik weer eens een catering-klus. Een heel leuke: Italiaans voor 16 man. En dan kan ik natuurlijk allerlei lekkere dingen proeven… Niet goed voor de lijn, wel heel goed voor de smaakpapillen!

Horen: ik heb best veel in de auto gezeten, deze week, en dan luister ik naar Sky Radio. Die liedjes ken ik net goed genoeg om niet de hele tijd met de muziek bezig te zijn en net niet goed genoeg om in slaap te vallen. Want dat wil je niet achter het stuur.

Ruiken: ik ben me langzaam aan het voorbereiden op de herfst, en dat doe ik door de herfstluchtjes te voorschijn te halen. Om te beginnen Musc Ravageur van Frederic Malle. Twee jaar geleden heb ik een enorme fles gekocht en ik heb er nog steeds plezier van.

Zien: sinds kort ben ik verslaafd aan Modern Family. Lekkere productivity killer is dat – ik denk steeds ‘Ik kijk er nog 1, het is maar 22 minuten per aflevering’, en dan kijk ik er 8 een ben ik weer uren verder. En dan heb ik niet gedoucht of gewerkt of opgeruimd of wat dan ook. Op zich wel lekker.

Voelen: ik ga een keer niet zeuren over vermoeidheid. Dat komt vermoedelijk doordat ik een enorme adrenaline-rush heb van het cateren. Ik voorspel dat ik dinsdag crash, dus volgende week zondag is het business as usual: dan ben ik weer heel moe.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.