Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: bij het bezoeken van het Leids Filmfestival heb ik allerlei Amerikaans snoep gekocht: Reeses Smarties, Star Wars Angry Birds snoep en popcorn. En het smaakte ook allemaal erg Amerikaans: veel te zoet. Maar wel een avontuur.

Horen: op Spotify heb ik deze week het lied Bitches ain’t shit in de versie van Ben Folds geluisterd. Als je een keer een totale dissociatie van geluid en tekst wil horen zou ik deze eens proberen. Bizar.

Ruiken: de koelkast ruikt indrukwekkend. Misschien is het toch tijd om de kaasla een keer te onderzoeken.

Zien: heel veel D66-ers. Gisteren was het landelijk congres, en de Brabanthallen gevuld met ongeveer 2000 gelijkgestemden is best indrukwekkend. Maar niet half zo indrukwekkend als de bizarre en wat mij betreft onnodige twerk-act die we bij wijze van entertainment aangeboden kregen.

Voelen: ik heb wel een drukke week gehad. School begon weer, het congres levert veel indrukken op, en ik had een paar gesprekken in het kader van de portefeuille cultuur. Zo’n congres op zaterdag maakt je weekend ook wel weer kort, dus dat zal van de week wel een uurtje huilen op de bank worden. Nou ja, we hebben tissues.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.