Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik ben strontverkouden, dus ik proef helemaal niks. Wat jammer is, want woensdag ging bij B eten in zijn nieuwe huis, en hij heeft voor me gekookt – de tweede keer in 7 jaar. Dat ligt niet aan hem, maar aan mij, want ik heb de neiging het over te nemen in de keuken. Dit keer niet, en het ging hartstikke goed. En wat ik er van kon proeven was ook superlekker.

Horen: ik heb bij het hardlopen op Spotify een running-playlist gevonden. Meerdere, maar ik heb gekozen voor de langzaamste. Ik ben ook heel sloom, soms denkt de Human-app (die al mijn bewegingen bijhoudt) dat ik aan het wandelen ben, dus deze past prima bij me. Alleen tijdens het rennen, want het is natuurlijk helemaal geen fijne muziek.

Ruiken: het flesje douchegel van de maand, uit mijn 12 flesjes van Molton Brown, is Black Pepper. Ik vind het superlekker, al vrees ik dat het eigenlijk een mannendouchegel is. Ach, zolang ik er geen rughaar van krijg maakt het me niet heel veel uit.

Zien: ik ben me aan het voorbereiden op het moderatorschap bij de IDFA, wat betekent dat ik de documentaires waarvan ik een Q&A moet leiden van tevoren moet bekijken. Ik heb weer mooie films dit jaar!

Voelen: ik kan me zo zielig voelen als ik ziek ben, dat ik denk dat de hele wereld vergaat. Hoewel ik weet dat ik gewoon een ordinaire verkoudheid heb, weet ik daar het drama omheen te creëren dat het beste past bij een ebola- of SARSepidemie. Maar het valt natuurlijk allemaal wel mee. Desondanks sta ik volledig open voor fruitmanden, dekentjes op de bank en liefdevol voor mij gezette kopjes thee.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.