Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vanmiddag gingen we bokbier eten en bitterballen drinken met F en A. Ik heb drie soorten bokbier geproefd, een blonde, een Amstel en een Korbinian. Het was gezellig en erg lekker.

Horen: in de trein terug van IDFA zaten twee meisjes van een jaar of 19 doorlopend een spelletje te doen door naar hun handen te wijzen en dan te zeggen ‘aapje aapje aapje aapje oooooolifantje aapje oooooolifantje aapje aapje’ (etc). Ik heb het spelletje gezien en het was stompzinnig, en het klonk als de soundtrack van een psychose.

Ruiken: mijn nieuwste nieuwe luchtje heet Molecule01. Het is wel een beetje herfstig en winters, want ik herken er soms een dennenbos in, dus het is zeer toepasselijk bij het huidige seizoen.

Zien: allerlei docs op IDFA, en ook nog wat docs ter voorbereiding. Ik ben weinig thuis, dus ik kan niet zoveel tv kijken, wat ik ook wel een beetje jammer vind. En ondanks dat ik de hele tijd in de bioscoop zit, heb ik heel veel zin om de nieuwe Hunger Games te gaan kijken, of Interstellar. Of nog een keer Pride. Maar goed, dat zijn dingen die ik niet zie, niet dingen die ik wel zie.

Voelen: gisteren was er weer yoga-opleiding, en het ging helemaal niet zo goed. Ik was en ben behoorlijk gedemotiveerd: er is een aantal houdingen die ik maar niet voor elkaar krijg, en dat zou betekenen dat ik ga zakken voor het examen, en dan heb ik dus gelijk zin om meteen te stoppen. Ik hoop maar dat het een fase is, want het zou ergens ook wel zonde zijn om de opleiding hiervoor op te geven.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.