Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het was een nogal intense IDFA-week, en dat betekent dat ik mijn junkfood-quotum flink heb opgeschroefd: Hema-worsten, colaflesjes, zure wormsnoepjes, chocoladetaart, M&M’s, Autodrop. En straks weer zeuren dat ik dik geworden ben. We zullen zien.

Horen: op Spotify nog steeds de nieuwe plaat van Damien Rice, en thuis vandaag bij het ophangen van het schilderij dat M en ik gekocht hebben (van Lou Reed) de grootste hits van Ome Lou natuurlijk.

Ruiken: ik heb net iets uit een monstertje dat ik gekregen heb op mijn hand gespoten en nu denk ik steeds dat ik moet kotsen. Misschien even checken hoe het heet, dat ik het niet per ongelijk een keer koop. Getver wat een smerige lucht.

Zien: nog steeds heel veel IDFA, maar ik heb ook een nieuwe Netflix-verslaving: Masters of Sex. Prachtige serie, echt een aanrader.

Voelen: het was op school nogal een emotionele week, want 4 van mijn tutorleerlingen bleken in meer of mindere mate ongelukkig. Ik kan dat natuurlijk niet voor ze verhelpen, maar ik doe wat ik kan, en ik trek het me allemaal wel erg aan.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.