Lijstjes,  Series,  Televisie

De 10 van woensdag

Ik ben al een beetje met 2015 bezig, in die zin dat ik aan het nadenken ben over mijn goede voornemens (ik voorzie in elk geval 1 belangrijke wijziging ten opzichte van de afgelopen 25 jaar) en dat ik dingen aan het bedenken ben die ik wil gaan doen, lezen, kopen en bekijken. Laat ik eens beginnen met de series die ik wil bekijken.

  1. Dollhouse seizoen 2. Van Joss Whedon, dus belangrijk, en seizoen 1 heb ik lang geleden gekeken. Seizoen 2 is er nooit van gekomen.
  2. Game of Thrones seizoen 4. Komt in februari op dvd uit. Lastig, die niet illegaal downloaden-principes van me.
  3. Mad Men seizoen 4 en 5. Blijft mooi, en ik heb ze al.
  4. Suits seizoen 3. Zit net in Netflix, dus ik zou nu al kunnen beginnen.
  5. House of Cards seizoen 3. Ik geloof eind februari integraal in Netflix.
  6. The Big Bang Theory seizoen 6. Ik heb die gewoon al liggen thuis, maar het komt er maar niet van.
  7. Twin Peaks seizoen 2. Ik weet zeker dat ik seizoen 1 heb gezien, gewoon bij mijn moeder op de bank, ik schat in 1875, maar van seizoen 2 weet ik niets. Misschien moet ik eerst seizoen 1 nog even bekijken.
  8. Downton Abbey. Gewoon seizoen 1, want ik heb er nog nooit naar gekeken. Als ik al dat gedoe van iedereen zo overzie, vermoed ik dat ik iets aan het missen ben.
  9. En in datzelfde kader: Borgen. Ook onontgonnen terrein voor mij, al heb ik geloof ik 20 seizoenen te leen gekregen van een D66-vriendin. Maar laat ik eens met 1 seizoen beginnen.
  10. Ok ok, misschien dan ook een seizoen Sherlock. Of Breaking Bad (na de pilot ben ik afgehaakt).

Kennelijk ga ik 2015 op de bank doorbrengen. Superleuk!