Lijstjes,  Literatuur

De 10 van woensdag

Ik streef er al jaren naar om gemiddeld 1 boek per week te lezen, en tenzij ik nu een ontsteking aan beide ogen krijg en niet kan lezen, gaat het dit jaar voor het eerst lukken, want ik ben nu bijna klaar met boek 51 en ik heb volgende week gelukkig weinig te doen (weinig voor mijn doen is voor sommige mensen misschien een heel drukke week, maar die missen ook van alles). Hier in willekeurige volgorde de 10 boeken waaraan ik in 2014 het meest plezier heb beleefd.

  1. The Guts – Roddy Doyle (deze vond ik echt het mooist)
  2. Big Brother – Lionel Shriver
  3. The Cuckoo’s Calling – Robert Galbraith
  4. Number 9 Dream – David Mitchell
  5. The Goldfinch – Donna Tartt
  6. Gone Girl – Gillian Flynn
  7. Where She Went – Gayle Forman
  8. The Shock of The Fall – Nathan Filer
  9. In zijn nabijheid – Nico Dijkshoorn
  10. Caesarion – Tommy Wieringa