Lijstjes

De 10 van woensdag

Ik ben altijd wel wat kwijt. Dat heeft een aantal redenen: ik heb veel spullen, dus dan verlies je weleens wat, ik heb veel tassen, dus als ik iets in een van die tassen doe, kan het zomaar een tijdje uit de roulatie raken, en ik ben bloedstollend slordig. Daarom nu maar een lijstje van 10 dingen die ik kwijt ben. Ze zijn hier ergens in huis. Denk ik.

  1. De huissleutel van N. En het bakje waar hij in zit, met alle andere reservesleutels.
  2. Het kabeltje van mijn ebook. Ik heb nog 27% batterij, dus er is nog niks aan de hand, maar het zou zomaar mis kunnen gaan.
  3. Mijn bluetooth-handschoenen zodat ik kan bellen door mijn hand bij mijn oor te houden. En ook daar het kabeltje van.
  4. Allerlei haarelastiekjes. Ik koop ze regelmatig, om mijn haar vast te zetten tijdens de yoga, maar ik kan er nooit een vinden als ik er een nodig heb.
  5. Een paar schoenen van United Nude. Prachtige schoenen, nooit gedragen. En ik heb geen idee waar het is.
  6. Een heleboel doosjes met vullingen voor al mijn vulpennen. Ik koop steeds een doosje vullingen als er een leeg is, vervang de lege en prompt verlies ik de rest. Als ze vullingen per stuk zouden verkopen, zou me dat een boel geld schelen.
  7. Een vispan. Dat is een koekenpan met een speciale vorm, gewoon van de Hema, maar het is een fijne pan en ik heb geen idee waar hij is. Hoe kan je nou een pan kwijtraken?
  8. Een oorbel uit een paar waar ik erg op gesteld ben, want het was een cadeau van M. Het is een rechthoekig stukje zwart been aan een haakje. Ik heb nog een paar gekocht, maar ik wil de originele terug. Want die was het cadeau.
  9. Mijn hardloop-beha. Iets zegt me dat ik die onbewust ben verloren, want hardlopen vind ik dus eigenlijk niet zo leuk.
  10. Het boekje waarin ik een lijstje bijhoud van dingen die ik kwijt ben. Mooi probleem op meta-niveau.