Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: mijn nieuwe obsessie met Cola Life betekent dat ik me ineens weer ongans zuip aan dat spul. Nou weet ik weer waarom ik geen frisdrank drink – ik kan geen maat houden. Vanmorgen heb ik gebruncht met M, bij Eetwinkel Nico, en dat was heel erg lekker.

Horen: tijdens het flyeren op het station (want voor de PS-verkiezingen moeten er nogal wat kiezers gemotiveerd worden) belandde ik in een lang gesprek met ‘Sister Whistle’, een dame die dronken stond te schreeuwen, zodat ik haar onschadelijk probeerde te maken door koffie met haar te gaan drinken. Fascinerend. Ik weet nu hoe ik rum een reggae-feest in moet smokkelen. Een leven lang leren.

Ruiken: ik heb vanmiddag twee nieuwe bruisballen gekocht, volledig in strijd met het Grote Cosmeticaproject. Maar ze ruiken heel erg lekker en ik ga vanavond in bad. Dus.

Zien: ik heb een nieuwe serie gevonden op Netflix: Unbreakable Kimmy Schmidt. Heel lief en heel grappig, en na al die heftigheid van House of Cards mocht dat ook wel.

Voelen: het staartje van het weekend was nog even intens, vanwege emotionele toestanden van anderen, maar die trek ik me toch wel aan.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.