Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het was een uiteenlopende week, qua smaak: donderdag de hele dag sappen, zaterdag en vandaag een aantal van de culinaire wonderen die Parijs te bieden heeft (waarover morgen meer). Maar je moest toch ook een afwisselend dieet hebben?

Horen: toch maar weer Damien Rice, My Favourite Faded Fantasy. Blijft een geweldige cd, en ik kan er goed bij lezen. Dat is voor mij ook een belangrijk vereiste.

Ruiken: bij de laatste dag van de yoga-workshop die ik deze week gedaan heb stond ik ’s ochtends naast een vrouw die waarschijnlijk had ontbeten met boterhammen met 20 tenen knoflook, misschien zonder de boterhammen. Ik hou heel erg van knoflook, maar dit ging wat ver.

Zien: Parijs. Dat is goed voor de ogen.

Voelen: ik heb vrijdag bij de yoga-workshop mijn linkerarm heel erg verdraaid toen ik uit handstand viel (ik schijn helemaal bleek te zijn geworden en ik was hard aan het zweten). En dat doet dus ontzettend veel pijn. Ik heb een steunsok en een mitella, maar ik kan er niet zo goed tegen dat ik niks kan doen. Want natuurlijk was het mijn linkerarm, en natuurlijk is mijn rechterhand totaal useless. Dus ik baal. En ik heb pijn. Slechte combinatie.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.