Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: vrijdag bezocht ik met B de Foodhallen in Amsterdam, zodat ik hem de ultieme tosti kon laten proeven. Zelf hield ik het bij de heerlijke quinoa-sushi van Friska, want die blijft zalig.

Horen: bij het landelijk congres van D66 gisteren heel veel speeches. En heel veel applaus. Niet mijn type bijeenkomst, maar het was wel gezellig.

Ruiken: ik heb mijn flesje Molecule 01 tot mijn nieuwe lenteluchtje gebombardeerd, dus die ruik ik al de hele week. Ik krijg er ook complimenten voor, dus het is een goede keuze geweest.

Zien: ik ben deze week twee keer in de bioscoop geweest: naar I Origins, interessante film over wetenschap, religie en ogen, en naar La Famille Bélier, gezellige feelgood movie over een Frans meisje dat heel mooi kan zingen, hoewel verder iedereen in haar omgeving hartstikke doof is.

Voelen: mijn linkerarm is al een stuk beter, maar hij doet nog steeds pijn. Van die vervelend steken als ik even een verkeerde beweging maak. Ik heb wel yoga gedaan, vrijdag een les, en vandaag op het yogafestival (waarover morgen meer), en dat deed minder pijn dan gewoon door de stad lopen en bewegen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.