Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb deze week heel veel lekkere dingen gegeten. 2 diners ter gelegenheid van mijn verjaardag, 2 keer een ontbijtbuffet, en daarna natuurlijk flink in het gareel, want ja, ik wil nog steeds afvallen. Maar dan blijkt er ook nog veel mogelijk, want vrijdag hebben M, B en ik hamburgers van de Big Green Egg gegeten, en met wat aanpassingen blijk ik dan toch heel dieet-vriendelijk te kunnen genieten van een flinke hambo.

Horen: Boudewijn de Groot, ‘Voor de overlevenden’ – wat een prachtplaat. En verder heb ik met M gisteren tot laat naar VH1 Classic gekeken, dus de jaren ’80 muziek is weer geactiveerd in mijn herinnering.

Ruiken: vrijdag heeft M een lekkere fik gestookt in de vuurkorf, zodat we nog lang buiten konden blijven zitten. Gezellig, en warm ook, maar de schuur stond open en de rook woei naar binnen, dus daar ruikt het nu als een rookhok op een middelbare school.

Zien: maandag ben ik naar de Minions-film geweest. Ik vind die poppetjes gewoon super-grappig, ik heb geen idee waarom. En ze zijn ook heel goed 90 minuten lang vol te houden, met een idiote 3D-bril op natuurlijk, want dan zijn ze extra leuk.

Voelen: ik geniet na van 3 mooie verjaardagsdagen, maak me zorgen om de gewichtstoename, en zie uit naar de rest van de vakantie. Dus laten we zeggen dat ik me best goed voel!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.