Awesome-lijst,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Het is tijd om de awesome-lijst te updaten. Ik ben in het Kruisherenhotel geweest, dus die kan eraf, en op de site van Blijdorp is een dagje voor de pinguïns zorgen niet te vinden, dus met pijn in mijn hart haal ik dat van de lijst; niet omdat ik het niet wil doen, maar om op de awesome-lijst te mogen staan moet de mogelijkheid bestaan dat iets uitvoerbaar is. Maar ik continueer ook een aantal dingen, want die blijven zo gaaf dat ik ze een keer wil doen. Dit zijn de 10 dingen die ik zou doen als ik tijd, geld en de medewerking van het hele universum had.

  1. Een workshop worst maken bij Wild Vleesch volgen.
  2. Een keer op TV ergens mijn mening over geven. Ik heb al Topchef gedaan, dus ik ben met mijn smoel op de televisie geweest, maar ik zie zoveel mensen in praatprogramma’s dingen vinden, en ik denk altijd dat ik dat beter kan. Dus waarom niet?
  3. Een oestour beleven.
  4. Bungee-jumpen.
  5. Een roman schrijven.
  6. Een dag mee lopen met de Food Fighters (wat mij betreft de absolute koningen op de Big Green Egg)
  7. Naar een concert van Elbow. Ik heb alle andere helden live gezien, maar Elbow nog niet. Dat ervaar ik als een gemis.
  8. 2 mensen in de echt verbinden. Bijzonder ambtenaar van de burgerlijke stand was vroeger mijn droombaan, en ik vermoed dat ik dat niet meer ga bereiken. Maar er moet toch wel 1 stel zijn dat het leuk zou vinden om op de belangrijkste dag van hun leven door mij toegesproken te worden?
  9. Een hele stoere presentatie geven. 10 minuten stand-up comedy of bij iets TED-achtigs, dat maakt me niet uit.
  10. Naar een gin festival. Iets als deze, of een van deze.