Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik moest deze week weer twee keer uit eten. Ik heb gewoon een zwaar leven, mensen. Woensdag aten M en ik met B en A (jaja, er is een A in het leven van B) bij Las Palmas in Rotterdam, en vrijdag at ik met L bij Just Meet in Leiden. Beide avonden at ik rood vlees, bij Just Meet omdat je dat daar eet, en bij Las Palmas omdat verder zo’n beetje alles op was. Maar daar was prima mee te leven.

Horen: ik heb de hele middag naar Árstíðir zitten luisteren, omdat ze optreden bij Gebr. De Nobel en omdat ze uit IJsland komen en IJsland is fijn. Het concert is 11 november – wie gaat er mee?

Ruiken: ik ruik niks. Ik heb gedoucht vandaag, want na een bezoek aan de gym ruik ik flink smerig, en ik gebruikte daarbij een fles douchegel van de Body & Fit shop. Het was een gratis douchegel, in een onooglijke roze fles, en ik vreesde dat hij echt stevig zou stinken, maar hij ruikt verrassend neutraal. Dat is handig – jammer dat hij vloekt als de hel bij mijn rode badkamer.

Zien: vrijdag ben ik met L naar Amy geweest. Wat een ontzettend mooie film is dat. Of documentaire, want het is natuurlijk allemaal echt gebeurd, al heb ik de indruk dat er misschien wat selectief met de werkelijkheid omtrent La Winehouse is omgesprongen: er is niets verzonnen, maar volgens mij hier en daar wat weggelaten. Hoort bij de mythevorming denk ik.

Voelen: ik heb een productieve dag gehad, en nou voel ik me dus heel goed en vooral heel volwassen. Ondanks het feit dat ik in mijn pyjama zit en dat ik ook wel weet dat volwassen mensen niet de hele dag in hun pyjama doorbrengen. Mocht het een verzachtende factor zijn: het is een heel dure pyjama. Dus.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.