Uncategorized

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het was Leidens Ontzet dit weekend (waarover morgen meer), dus ik heb nogal wat geproefd. Of eerder gewoon gegeten, want subtiele hapjes waren er niet bij. En er waren ook drankjes. Ik heb een bijzondere vermelding van de bananenbol die P voor me kocht op de kermis: een oliebol gevuld met banaan. Eens maar nooit weer.

Horen: ik ben begonnen met het samenstellen van de 101 liedjes-lijst, en ben daarbij blijven hangen in de guilty pleasures. Ik blijk zonder enig probleem ‘Jeanny’ van Falco 12 keer achter elkaar te kunnen luisteren.

Ruiken: ik heb vandaag een pyjama-dag (nou, een fancy loungewear-dag, maar dat is geen officiële term), dus ik heb niet gedoucht. Maar wel even een luchtje opgespoten, in de stijl van Lodewijk XIV, ‘Inner Grace’ van Philosophy. Past prima bij de stemming.

Zien: ik ben op Netflix seizoen 6 van House aan het kijken. Los van het feit dat ik nu de hele tijd denk dat ik een fascinerende ziekte heb, heb ik inmiddels ook het gevoel dat ik best arts zou kunnen worden met al die medische kennis die ik opsteek. Ik denk dat ik seizoen 7 er achteraan ga plakken.

Voelen: heerlijk mellow, na een dagje thuis opruimen en ontspannen. Had ik nodig. Morgen hoef ik alleen nog maar het bureau te doen en dan ben ik helemaal klaar voor de week. En dat is een prettig gevoel.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.