Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: gisteren werden M en ik gefêteerd op een diner bij Suzuran in Den Haag, en het was allemaal heerlijk. We hebben M en M (veel Ms, sorry) voor ons laten kiezen, dus we hadden geen controle over wat er allemaal op tafel kwam, maar dat heeft alleen maar opgeleverd dat we een prachtig diner hadden. En daarna nog 2 gintonix bij De kleine prins. Ik heb het echt zwaar…

Horen: op de koptelefoon in de sportschool had ik Robbie Williams, bij wijze van guilty pleasure, en vandaag heb ik veel muziek gehoord die M boven aan het draaien is. Ik herinner me vooral Lily Allen, die hij niet eens als guilty pleasure ziet. Maar verder heeft hij wel goeie smaak.

Ruiken: de nieuwe herfstgeuren van Rituals passen perfect in mijn herfstgeuren behoefte. Jammer dat je ze vaak moet bijsproeien omdat ze niet beklijven, maar aan de andere kant: dan ruik ik ze nog een keer extra.

Zien: woensdag was het Back To The Future-day, want 21 oktober 2015, dus ik heb in de bioscoop in Leiden deel 1 en 2 gezien. Deel 2 is eigenlijk best een beetje slecht, maar dat is helemaal niet erg, want het is een belangrijk monument in de filmgeschiedenis. Jammer dat het nooit Ferris Bueller’s Day Off-day is.

Voelen: ik heb een beetje het gevoel alsof ik de herfstvakantie in ledigheid heb verbrast. Als ik zou inventariseren wat ik daadwerkelijk gedaan heb, valt het waarschijnlijk wel mee, maar voor mijn gevoel heb ik meer niet gedaan dan wel. Dus ik begin gestrest aan de volgende periode, en daar baal ik van.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.