Lijstjes

De 10 van woensdag

Ik vind het een veilig gevoel om van sommige dingen een flinke voorraad te hebben. Niet omdat ik ze ooit allemaal tegelijk nodig heb, maar omdat ik er gewoon zenuwachtig van word als ik zie dat de bodem van mijn voorraad in zicht komt. Daarom nu een lijst van de 10 dingen die ik graag ruim in huis heb.

  1. Superfood wafels. Dat zijn rijstwafels, maar dan met extra hipsteringrediënten, en die vind ik erg lekker en ik koop ze per 12 pakken.
  2. Panty’s. Zowel dunne huidkleurige (mijn huidkleurig, dus dan mag dat, vind ik) als heel dikke zwarte.
  3. Gin. Ik zal maar zonder zitten. Dan vergaat de wereld.
  4. Vullingen in allerlei kleuren voor al mijn vulpennen. Ik heb er veel en ik wil zeker weten dat ik er altijd mee kan schrijven, dus dan leg je een voorraad vullingen aan. Gisteren heb ik overigens alle pennen thuis laten liggen, dus toen was alles alsnog voor niks.
  5. Citroenen. Ik drink elke ochtend een glas warm water met citroen, en hoewel ik weet dat het nergens aan bijdraagt behalve aan de portemonnee van de citroenverkopers,  vind ik het gewoon fijn om de dag zo te beginnen.
  6. Nagellakremover. Ik wil sowieso een vol flesje in huis hebben naast het flesje dat in gebruik is, want ik vind afgebladderde nagellak echt intens lelijk. Dus die moet er af kunnen.
  7. Quest repen. Dat zijn eiwitrepen die lekker zijn (in tegenstelling tot alle eiwitrepen die echt goor zijn, want daar zijn er nogal wat van).
  8. Notitieboekjes. Omdat ik zo houd van dingen opschrijven in notitieboekjes vind ik het een prettige gedachte dat ik er altijd een paar achter de hand heb. Die gebruik ik vervolgens niet, omdat ik nog meer houd van onbeschreven notitieboekjes, maar dat is dan weer een ander soort neurose.
  9. Cadeaupapier. Ik vind het leuk om cadeautjes te geven en ik laat zelden iets dat ik koop in de winkel inpakken, want mijn eigen papier is toch mooier. Dus dan moet ik dat wel in huis hebben natuurlijk.
  10. Jurkjes. Ik heb er heel veel, en ik draag ze ook bijna allemaal, maar het geeft me een veilig gevoel om 1 jurkje achter de hand te hebben dat ik nog nooit heb gedragen. Dan kan ik dus zo nodig een gelegenheid speciaal maken door er een nieuwe jurk voor aan te trekken. Hoe fijn is dat?