Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: het is weer IDFA, en ik heb een lekker vol moderator-schema, hetgeen voor mijn culinaire ervaring vooral betekent dat ik junkfood eet. Althans, alles wat ik aan eten bij elkaar kan scharrelen bij AH ToGo, Marks & Spencer en Marqt. En vanavond eet ik een hamburger.

Horen: vanmiddag hoorde ik in de sportschool een enorme kleerkast, die denk ik dacht dat hij alleen was, zachtjes meezingen met ‘The One That Got Away’ van Katie Perry. Dat zijn momenten om te koesteren.

Ruiken: dit weekend was ik met M in Katwijk, en we hadden een kamer met uitzicht op zee. Omdat er vooral een orkaan leek te woeden, heb ik weinig echte zeelucht geroken, maar als ik mijn ogen dichtdeed en er hard bij fantaseerde, lukte het toch.

Zien: heel veel documentaires dus. En tussen de films door geniet ik van Amsterdam en alles wat daar te zien is. Wat een luxe.

Voelen: dit weekend was het tweejaarlijks congres dat M in Katwijk organiseert, en traditiegetrouw zijn we op zaterdagavond zo uitgeput dat we extreem vroeg gaan slapen en zo een boel achterstand inlopen. Ik heb dus 10 uur op de slaapklok staan, dus ik kan er weer even tegenaan.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.