40 dingen,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Ik ben vorige week al mentaal begonnen met de afronding van 2015, en daar ga ik nog even vrolijk mee verder. Er zijn namelijk ook dingen waarvan ik nu al weet dat ze niet gaan lukken dit jaar, ook al had ik me het nog zo plechtig voorgenomen. Het zijn er meer dan 10, maar dit zijn de 10 die ik er maar even uitlicht:

  1. De spooons-app afmaken. Ik zet in op 2016. Echt.
  2. Een nieuwe bank kopen. Moet ook echt volgend jaar, want het is geen gezicht, die ouwe bank.
  3. De spullen voor ‘Te lui voor Marktplaats’ echt verdelen, want ik wil er echt heel erg graag vanaf.
  4. Bloed geven. Ik heb al zo weinig fut dat ik eerlijk moet zijn: ik heb dat spul nu echt even zelf nodig.
  5. Naar de pedicure. Mijn voeten hebben echt ongekende levels van afschuwelijkheid bereikt, maar ik vind eigenlijk dat ze iets mooier moeten worden voordat ik ze aan een pedicure kan laten zien.
  6. Genoeg yoga-lessen volgen om niet in de problemen te raken op de yoga-opleiding. Ik zal er de eerste helft van volgend jaar heel hard aan moeten trekken, vrees ik.
  7. Blogdagen voor oktober, november en december inplannen. Ik loop achter op de blogdagen – aan de andere kant: ik ga volgend weekend een weekend met mezelf weg en dan ga ik veel schrijven.
  8. Leren fileparkeren. Staat op de 40 dingen-lijst, maar ik kan er nog steeds geen ene moer van. Tragisch.
  9. De grote opruimprojecten: de boekenkast en de studeerkamer. Ik wil wel, maar er zijn zoveel andere dingen die ik ook wil doen. En die zijn urgenter of leuker.
  10. Die ene blogpost die ik heb overgeslagen schrijven. Er blijft dus een gat in het systeem.