Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: mijn ontbijtobsessie van magere kwark met een theelepel crunchy speculoospasta, verse frambozen en calorievrije karamelsiroop (ik snap ook niet hoe het kan, maar het werkt heel goed) duurt nu al twee weken. Misschien is het wel echte liefde…

Horen: op de koptelefoon deze week de podcasts van The SelfHelpHipster. Echt een aanrader. Ik hou niet zo van podcasts (of van praatradio overigens – ik wil graag zien wie tegen me praat), maar deze vind ik heel prettig en gezellig om naar te luisteren.

Ruiken: alles ruikt naar natte hond, althans, vooral mijn jas, want die is harig en is ondergeregend, meerdere keren zelfs deze week, en dat ruikt niet zo lekker. Ik zou hem kunnen laten stomen, maar als ik eerlijk ben, ben ik er nu al op uitgekeken, dus ik weet niet of ik hem volgend jaar nog wel wil (KonMari, je hebt mijn leven verpest met je ‘does it spark joy?’). Parfum van de week is Teint de Neige van Lorenzo Villoresi, ruikt naar babypoeder en ik krijg er een beetje hoofdpijn van. 0 reacties.

Zien: ik heb donderdag en vrijdag twee heel leuke dagen georganiseerd voor mezelf, met bezoeken aan 2 musea, 2 films en 1 etentje en 1 cocktail in een prachtige bar die nog op mijn wishlist stond. En ik ben gaan winkelen, dus ik heb heel veel mooie dingen gezien.

Voelen: de ziekte die ik vorige week voelde opkomen heeft niet doorgezet – sterker nog ik voel me prima. Het is deload week in mijn trainingsschema, dus ik hoef even minder hard te werken, maar daar staat tegenover dat mijn spieren ook best moe zijn en dat ik volgende week een nieuw schema krijg, dus ik ga het nog wel voelen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.