Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb een topweekend gehad, culinair gezien, waarover binnenkort meer. Maar daar betaal je wel de prijs voor: vandaag mocht ik van mezelf 200 kcal minder dan ik anders mag. Het is gelukt. En die kipfilet die ik gebakken heb was helemaal niet zo droog als ik had verwacht.

Horen: op de achtergrond bij het koken en het eten stond vanavond ‘De reünie’ aan. Met de eerste lichting van de Rockacademie, dus daar was genoeg te horen. Toch leuker dan een MBO Economie in Zwolle, want daar wordt toch het merendeel administratief medewerker.

Ruiken: het parfum van de week was Coco Noir van Chanel. Ik heb nu 2 luchtjes van Chanel getest, en ik kan nu met zekerheid zeggen dat dat merk gewoon niet zo goed bij mij past. Kennelijk ben ik te ordinair voor Chanel.

Zien: ik wil weer eens naar de bioscoop. Ik ga volgende week proberen om Star Wars te zien – zal niet gemakkelijk worden. En als het niet lukt, ga ik naar een andere film.

Voelen: ik heb deze week behoorlijke rugpijn gehad. Of eigenlijk onbehoorlijke rugpijn. Ik heb er zelfs een les voor laten uitvallen, zodat ik in de sauna kon gaan zitten met het oog op herstel. Na een dag idiote achteroverbuigingen op de yogaopleiding kan ik wel concluderen dat ik hersteld ben, maar het was niet grappig.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.