Lijstjes,  Vakantie

De 10 van woensdag

Ik heb alweer 2 en een halve dag van de 2 weken voorjaarsvakantie waar ik me al zo lang op verheug achter de rug, en ik heb het gevoel dat ik even een lijstje moet maken van dingen die ik deze vakantie wil gaan doen, want anders treedt straks het zalige nietsdoen voorgoed in, en dan gebeurt er helemaal niks. En een vakantie verkwanselen: zo ben ik niet. Daarom nu de 10 dingen die ik in de voorjaarsvakantie zeker wil gaan doen.

  1. Mijn verschillende websites samenvoegen in een grote mooie persoonlijke website.
  2. Een bikini kopen voor mijn vakantie op Kreta in juni en de nieuwe periode Personal Body Plan, want die begint maandag, en ik wil per periode op iedere progressiefoto hetzelfde aan.
  3. 2 keer naar de film. Omdat het leuk is.
  4. Asperges steken op Aspergehof Noordam met M, F en A. Zaterdag. En dan is A ook jarig, dus dat wordt een mooie feestdag.
  5. Lekker veel lezen en schrijven. Creativiteit met woorden, zowel de mijne als die van anderen, is toch eigenlijk het mooiste wat er is.
  6. Mijn la met accessoires (sjaals, riemen, mutsen, handschoenen) uitzoeken en er een forse KonMari overheen gooien.
  7. Naar de Andy Warhol-tentoonstelling in Museum Jan van der Togt in Amstelveen. Ik ken dat hele museum niet, dus ik ben wel benieuwd.
  8. De anatomie-toets voor de yoga-opleiding maken. Deadline is zondag, misschien moet ik maar eens in actie komen.
  9. Verjaardagscadeaus regelen voor mijn broertje, zijn vriendin en B, die onverwacht in de buurt van zijn verjaardag weer in het land is, dus dan moet ik wel in actie komen.
  10. Mijn iPhone fixen, want die valt de hele tijd uit, en dat is best irritant. Dat betekent dat ik hem eerst via de laptop moet proberen te herstellen, en als dat niet lukt, zal ik in discussie moeten met T-Mobile. Wat een feest. Ik verheug me er nu al op.