Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb vanochtend genoten van het ontbijtbuffet bij Lot & De Walvis, maar dat was zo lekker dat ik daar een keer apart over ga schrijven. Vrijdag hadden M en ik de eerste keer asperges van het jaar, ik met een gepocheerd ei, aardappeltjes en een entrecote, en hij met gesmolten boter, 2 gekookte eieren, aardappeltjes en een enorm stuk procureur (dat is varkensvlees). Heerlijk. En asperges, die gaan we vaker zien dit seizoen.

Horen: nu ik weer hevig aan het hardlopen ben, ben ik me ook aan het oriënteren op muziek die ik kan luisteren tijdens het rennen. Ik ren helemaal niet zo hard, dus op zich zou ik al vooruit kunnen met een mellowmusicchilllijst, maar dat is mijn eer te na. Begin van de week liep ik op The Pet Shop Boys, vanmorgen heb ik op The Dandy Warhols gerend. Dat laatste past toch iets beter bij me.

Ruiken: ik heb mezelf getrakteerd op een nieuwe doucheschuim van Rituals, die ondanks de onzin naam (the ritual of karma, doe eens normaal) lekker zomers ruikt en daarom meegaat naar Rome. Parfum van de week was Gucci Parfum, een oud luchtje, van toen Tom Ford nog bij Gucci ontwierp. Heerlijk, vind ik, maar verder liet hij iedereen kennelijk totaal lauw, want ik heb er weer eens zero feedback op gekregen.

Zien: woensdag ben ik naar de bioscoop gegaan, en heb ik How To Be Single gezien. Ik zal niet zeggen dat mijn leven is veranderd, of dat het een groot onrecht is dat die film geen Oscars heeft gekregen, maar het was ook weleens lekker om een beetje dom entertainment in de bios mee te maken.

Voelen: ik moet zoveel nakijken dat ik vooral paniek voel. Op zich niet erg, maar aan de andere kant, die paniek drijft mij ertoe helemaal niets te doen. Vluchtgedrag is op zich wel handig, maar uiteindelijk moet het werk toch een keer gedaan worden…

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.