Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik heb me ongans gegeten in Rome. In het begin ging het goed, en heb ik me keurig aan mijn dieet gehouden, maar op een gegeven moment had ik de hele tijd zo’n honger dat ik maar bleef eten. En op de laatste dag zou een collega boodschappen doen voor de picknick, en hij kocht bijna alleen maar kindereten: koekjes en chips. Ik ben 2.8 kilo zwaarder teruggekeerd dan ik ben vertrokken, dus dat wordt een week heel rustig aan doen.

Horen: heel veel puberstemmen. En hun muziek, want ze hadden allemaal speakers bij zich, zodat we tijdens het wandelen vaak een mooie soundtrack hadden. Gelukkig waren ze wel aanspreekbaar op het gebied van klachten over volume of muziek, dus het was allemaal goed te doen.

Ruiken: deze week dus nog steeds Boudicca. Ik ga er nog een week aan vastplakken, want ik heb hem nog steeds niet echt in beeld. Toen we thuis kwamen stonk de vuilnisbak, wat een interessante ontvangst was, maar dat probleem was snel opgelost. Door M natuurlijk, want ik kan zoiets gewoon negeren. Gelukkig is M er.

Zien: gisteravond zijn M en ik naar een concert van Boudewijn de Groot gegaan, in de Stadsgehoorzaal. M had kaartjes voor ons geregeld op rij 4, dus we hebben het van dichtbij kunnen zien. Uiteindelijk zaten we nog dichterbij, want na afloop van het concert kwam de artiest zelfs nog even bij ons aan tafel zitten.

Voelen: ik ben moe. Maar goed, na een week met 5 uur slaap per nacht heb je ook meer dan 2 nachten van 7 uur nodig om het allemaal weer recht te trekken. Gelukkig is het nu vakantie, maar ja, jullie kennen me: ik ga morgen eens even beginnen met een boel woeste plannen verzinnen. Uitrusten is niks voor mij!

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.