Zindag

Zondag zindag

Even de week evalueren – en omdat ik van categoriseren houd, doe ik het nu op basis van zintuigen!

Proeven: ik eet vanavond voor de tweede keer cavolo nero, of palmkool, als je behoort tot de categorie mensen die vinden dat je best gewoon Nederlandse woorden kan gebruiken. Maar ja, dat zijn doorgaans een beetje eikels. Zelfde soort mensen die filterkoffie bestellen bij Starbuck om te laten zien dat zij boven het assortiment staan.

Horen: ik heb deze week weinig muziek geluisterd. Ik ben een beetje uitgemuziekt, geloof ik, want ik heb geen idee waar ik naar zou moeten luisteren. Tips zijn welkom.

Ruiken: voorlopig voor de laatste keer Boudicca. Ik ben nu wel klaar voor een nieuw parfum van de week, want hoe lekker Boudicca ook ruikt, na 3 weken weet ik het wel even.

Zien: gisteren hebben we met F en A een forse fietstocht door de polder gemaakt. Dus ik ben helemaal vol van grutto’s, weilanden, koeien en slootjes. Mooi hoor, Zuid-Holland. En best lekker om weer eens een flink stuk te fietsen.

Voelen: ik heb voor mijn gevoel de eerste helft van de vakantie in ledigheid verkloot, dus ik zal nu flink aan de bak moeten om er nog iets van te maken. Maar dat komt wel goed: morgen gaat M om 7 uur de deur uit en dan ga ik gelijk helemaal los met de effectiviteit. Hoedt u allen.

De zindag is geïnspireerd op de Friday Roundups op de blog van Rosie Molinary, die die weer geïnspireerd heeft op die van Teacher Goes Back to School, die die ook weer op iemand geïnspireerd heeft. Maar op het internet is uiteindelijk niemand origineel.