Filmpjes

To the windows

Dit is op zich al een heel grappig filmpje, maar er hoort een verhaal bij. Een recent verhaal. Ik zit hier nu op een vegetarisch alcoholvrij yoga-retreat, en ik ben iemand die op zich veel van yoga houdt, maar wel wat moeite heeft met al dat gedoe eromheen. En mijn vrienden weten dat. Dus toen ik B een foto stuurde van het overheerlijke vegetarische eten dat hier geserveerd wordt, kreeg ik per ommegaande een sms met het adres van de dichtstbijzijnde McDonalds, en toen ik L appte dat we naar het strand gingen om een groot vuur te maken vanwege de volle maan en de zonnewende, stuurde ze me dit filmpje. Ik hou van mijn vrienden.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.