Awesome-lijst,  Lijstjes

De 10 van woensdag

Het is tijd voor de jaarlijkse update van de awesome-lijst. Sommige dingen vind ik misschien iets minder awesome dan ik vorig jaar dacht, en sommige dingen heb ik gedaan. De oestour was een gillend succes. En dat bungee-jumpen dat ik er vorig jaar op had staan: ach, als het gebeurt, gebeurt het. En dan is het vast awesome. Maar er zijn wel 10 dingen die ik op het moment meer awesome vind. Dit zijn de 10 dingen die ik zou doen als ik tijd, geld en de medewerking van het hele universum had.

  1. Slapen in het Conservatorium Hotel in Amsterdam.
  2. Een keer op TV ergens mijn mening over geven.
  3. Een marathon lopen. Een hele.
  4. Een roman schrijven.
  5. Het Noorderlicht zien.
  6. Naar een concert van Elbow.
  7. 2 mensen in de echt verbinden.
  8. Een hele stoere presentatie geven. 10 minuten stand-up comedy of bij iets TED-achtigs, dat maakt me niet uit.
  9. Naar een gin festival. Iets als deze, of een van deze.
  10. Op reis met srprs.me.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.